Uw nieuwe keuken verdient een exclusief interieur

Als u tussen 1 oktober en 31 december 2017 een bulthaup b3 keuken koopt, die uiterlijk op 31 december 2018 wordt opgeleverd, krijgt u van ons een voucher ter waarde van EUR 1.000 incl. BTW aan bulthaup accessoires cadeau.

Vraag naar de voorwaarden in de showroom.


Bezoek ons tijdens de vt wonen & design beurs in de Amsterdam RAI.

Van 3 tot en met 8 oktober gaat de vt wonen & design beurs, dé plaats om inspiratie op te doen voor uw interieur, weer van start. U vindt er de nieuwste ontwerpen volgens de laatste trends onder één dak. Ook wij zijn van de partij en omringen u met natuurlijke kleuren via verschillende keukenconcepten. Wij introduceren bovendien de gloednieuwe bulthaup b solitaire: flexibele elementen voor een flexibele levensstijl. Deze zullen tijdens de beurs voor het eerst in Nederland getoond worden.

Op de beurs dompelen wij u onder in verschillende sferen. Natuurlijke tinten worden uitgelicht, net als de diversiteit aan materialen en planningsmogelijkheden. Zo ontdekt u op de stand de b3 — als keukeneiland én als dressoir — de b1 en de nieuwe bulthaup b solitaire. Vooral die laatste benadrukt het belang van samenzijn en tijd met uw naasten doorbrengen.

Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken tijdens de vt wonen & design beurs. U vindt ons in hal 10, stand 053.

Graag tot ziens bij bulthaup!


bulthaup in Milaan 2016